Model.Name

300 na 30 - ultramaraton wsparcia dla Bogusi

Opublikowano: środa, 27 marca, 2024

Pawel Kempny, nieustraszony sportowiec, podejmuje się niezwykłego wyzwania. Z okazji swoich 30 urodzin, wyrusza w trzydniowy bieg wokół Jeziora Czorsztyńskiego, pokonując dystans 300 kilometrów! To nie tylko sportowy wyczyn, ale także gest solidarności i wsparcia dla Bogumiły Raudner, podopiecznej Fundacji Sto Serc.
Paweł rozpoczyna swoją trasę 27 kwietnia i zamierza ukończyć ją dokładnie w dzień swoich urodzin, 29 kwietnia. To doskonała okazja, aby pokazać mu, że nie jest sam w tej drodze!
Paweł swoim biegiem chce wesprzeć Bogusię Raudner w walce z chorobą. Aby mu w tym pomóc, wpłać darowiznę na rzecz Fundacji Sto Serc z tytułem "300 na 30" na numer konta: 74 1020 2528 0000 0702 0277 3166. Możesz także dokonać szybkiego przelewu online, odwiedzając naszą stronę internetową - https://www.fundacjastoserc.pl/podopieczni/bogumila-raudner/
Całość zebranych środków zostanie przeznaczone na leczenie Podopiecznej.
Dołącz do wydarzenia 💚🏃‍♂️300 na 30 - ultramaraton wsparcia dla Bogusi🏃‍♂️💚, aby wspierać Pawła w tym niezwykłym wyzwaniu!
Niech ten bieg będzie symbolem solidarności, determinacji i hojności! 🏃‍♂️